• USD  32,38
  • EURO  34,72
  • BORSA  9.981,19
  • ALTIN  2.428,25
SON DAKİKA

İşsiz Gencin Paylaşımı Yürek Burktu

İşsiz Gencin Paylaşımı Yürek Burktu

05 Temmuz 2021 09:37

İşte Ekonominin hali..Sosyal medya grupları yardım isteyenlerin talepleriyle dolup taşıyor. İşte onlardan biri. Büyükada gibi çoğunluğu zenginlerin yaşadığı yerde bir genç, bebeği için bez istedi.


Bu paylaşım Büyükada'dan. İstanbul ortalamasında  durumu uygun kişilerin yaşadığı , İstanbulluların turistik olarak değerlendirdiği bir semt. . Büyükada'lıların ufak tefek duyuruları, alıp sattığı eşyaları tanıttığı Facebook grubuna dün gelen bir duyuru ekonomik sıkıntıların hangi noktada olduğunu gösterdi.

Büyükada sakinlerinden genç bir adam muhtemelen yeni doğmuş bebeği için bez yardımı istedi. Gencin utana sıkıla , işsiz olduğu için bu duyuruyu yapmak zorunda kaldığını belirttiği satırlarda , ' açık paket de olsa , razıyım'  sözleri yürek burktu.

Büyükadalı duyarlı yurttaşlar bu yardım çığlığına sessiz kalmadı.

İşte O Paylaşım: Not: Kimliği Gizlenmiştir


''E. H. ilk gönderisini paylaştı.


''Belki bu sayfa yeri deyil bu paylaşım yeri deyil biliyorum ama beni anlamanızı istiyorum zor durumda olmasam mecbur kalmasam böyle pay yapmazdım mecburiyet ten yazıyorum lütfen kimse kötü anlamasın elinizde kullanmadıgınız bez var ise talibim açılmış dahi olsa olur kullanmadıgınız fazla bez var ise benimle paylaşırmısınız zor alacak durumum yok şuan işşisizim çalışmıyorum zor durumda olmasam yazmazdım dim herkesten özür diliyorum bu paylaşım için''


ÖNCEKİ Emekli ve Memur Zamları Belli Oluyor SONRAKİ Gençler Millet İttifakı'na daha yakın hissediyor