• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

İstanbul kara teslim oldu

İstanbul kara teslim oldu

07 Ocak 2017 08:04

Kar yağışına hazırlıksız yakalanan çok sayıda sürücü TEM Otoyolu’nda mahsur kaldı. Özellikle Beylikdüzü yönünde oturan İstanbullular evlerine gece yarısına doğru varabildiler.


Yüzlerce İstanbullu otomobilini TEM'de yol kenarında terketmek zorunda kaldı. Gece boyunca tuzlama ekiplerinin yetersiz kaldığı görüldü. İstanbul sabaha da zor koşullarda başladı. Gece boyunca aralıksız yağan kar yağışı nedeniyle ana artaller bile karlarla kaplandı. Trafiğe çıkan az sayıdaki araç da büyük zorlukla ilerleyebildi. Atatürk Havalimanı’da yapılacak uçuşlarda iptal ve gecikmeler oldu. Bunun üzerine bazı yolcular havalimanında mahsur kaldı. Ünlü sanatçı Bülent Serttaş da uçağı iptal olunca, geri dönmek zorunda kaldı. İstanbul Deniz Otobüsü (İDO)'nun bazı seferleri de iptal edildi.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA UÇUŞLAR İPTAL OLDU, YOLCULAR MAHSUR KALDI

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda bir çok uçak seferleri iptal oldu.  İptal olan sefer nedeniyle bazı yolcular otellere yönlendirilirken bazıları geceyi terminaldeki banklarda ve yerlerde uyuyarak geçirdi. Türk Hava Yolları(THY) yolcularına battaniye, sandviç ve içecek dağıtırken yolcularına bir kısmını da otellere yerleştirildi. Kalan yolcular battaniyelere sarılarak uyudu. Bu arada THY otel desk ve satış ofisi önünde uzun kuyruklar oluştu.


istanbul, yağış, atatürk, tem, beylikdüzü, kar
ÖNCEKİ Sıla İzmir konserini iptal etti SONRAKİ Ankara'da halk otobüsünde tecavüz dehşeti