• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

İstanbul’da çileden çıkaran trafik

İstanbul’da çileden çıkaran trafik

21 Eylül 2016 10:29

İstanbul'da okulların açılmasıyla gittikçe yoğunlaşan trafiğe bir de yağmurun etkisiyle meydana gelen kazalar eklenince vatandaşlar uzun süre yollarda beklemek zorunda kaldı.


Sabah saatlerinden itibaren yoğunluğun gittikçe arttığı İstanbul trafiğe yağışın da etkisiyle kayganlaşan yollarda meydana gelen maddi hasarlı kazalar eklenince D-100 karayolunda ve TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Anadolu’dan Avrupa’ya geçişlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM’ye ulaşmak saatler sürdü.

Trafik Radyo’nun verdiği bilgiye göre; Pendik’ten Kozyatağı’na, Kozyatağı’ndan Kadıköy istikametinde zaman zaman trafik tamamen durdu.  Sürücüler kontak kapattı. Radyoya canlı yayında bağlanan bir vatandaş “Göztepe ve Uzunçayır’dan Şehitler Köprüsü’ne ulaşmak neredeyse mümkün değil” dedi. Aynı şekilde Kozyatağı’ndan FSM’ye gidişte de trafik kilitlenmiş durumda.

ARABALI VAPURU DENEDİLER AMA…
Anadolu’dan Avrupa’ya bir türlü geçemeyen İstanbullular, son çare olarak Harem’den Sirkeci’ye geçen arabalı vapurları kullanmak istediler. Ancak bu kez de aşırı yüklenmeden Harem İskelesi’ne giden yollarda trafik kilitlendi.

AVRUPA YAKASI’NDA DURUM NORMAL
İstanbulluların her zaman görmeye alışık olduğu Avrupa Yakası TEM ve E-5 trafiğinin ise bugün açık olması dikkat çekti


istanbul, yağış, trafik, avrupa, tem, anadolu, kadıköy
ÖNCEKİ İbrahim Tatlıses’e tazminat şoku SONRAKİ Altan'ların avukatından 1 Dolar açıklaması