• USD  32,25
  • EURO  34,67
  • BORSA  10.247,75
  • ALTIN  2.398,60
SON DAKİKA

İstanbul'da kar yağışı başladı

İstanbul'da kar yağışı başladı

24 Ocak 2018 11:31

İstanbul'da beklenen kar yağışı Anadolu yakasında ve yüksek kesimlerde etkili oluyor. İstanbul'daki kar yağışı için Prof. Dr. Orhan Şen'den açıklama geldi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün her gün yayınladığı 'Günlük Tahmin' verilerine göre yurt genelinde yağış görülüyor. Bazı bölgeler içinde fırtına uyarısı yapıldı. İşte 24 Ocak 2018 hava durumu tahminleri..

YURT GENELİ HAVA DURUMU

 

ÖNE ÇIKAN HABERLER

TÜRKİYE BU GÖRÜNTÜYÜ KONUŞMUŞTU! DAYAKÇI ANNE İÇİN İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

"TIRAŞ OLUP PYD'Lİ KILIĞINDA KARŞIMIZA ÇIKIYORLAR"

TÜRKİYE'YE BUĞDAY GÖNDERİLDİ! BİR İLK DAHA YAŞANDI...

TÜRKİYE KART DÖNEMİ BAŞLIYOR

ERDOĞAN BUGÜN TRUMP İLE GÖRÜŞECEK

BERFİN'İN KATİLİNDEN TÜYLER ÜRPERTEN SAVUNMA

HABABAM YENİDEN

YENİ TAKIMINA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 

Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Antalya çevreleri, Isparta'nın doğu kesimleri ile Muğla'nın Marmaris, Fethiye ve Dalaman ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Akdeniz kıyı kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Ülke genelinde 2 ila 6 derece arasında azalması bekleniyor. Genellikle kuzey yönlerden hafif ve orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Kar yağışı özellikle Anadolu yakasında ve yüksek kesimlerde etkili oluyor. Anadolu yakasında Kartal ve  Sultanbeyli kısa sürede beyaza büründü. (DHA)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından kentte dün sulu şekilde yağan kar bugün sabah erken saatlerde özellikle yüksek ilçelerde yağmaya başladı. Yoğun ve ince şekilde yağan kar bir olumsuzluğa yol açmazken trafiğinde normal seyrinde aktığı görüldü. Özellikle Beylikdüzü, Kartal ve Ataşehir'de yağmaya başlayan karın ilerleyen saatlerde de devam etmesi ve kent genelinde etkili olması bekleniyor. (İHA)


istanbul, meteoroloji, yağış, kartal, kar, anadol
ÖNCEKİ Sızma girişimindeki teröristler öldürüldü... SONRAKİ 287 terörist etkisiz hale getirildi