• USD  32,39
  • EURO  34,75
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.394,13
SON DAKİKA

İstanbullular Evde Kal çağrısına uymuyor! Sahiller dolu

İstanbullular Evde Kal çağrısına uymuyor! Sahiller dolu

20 Mart 2020 13:37

Tüm dünyayı etkisi alan koronavirüs nedeniyle tüm dünyada hayat neredeyse durma noktasına geldi. İstanbul'da ise bugün çok sayıda vatandaşın sahillere akın ettiği, balıkçıların yan yana balık tuttuğu ve kafelerin dolu olduğu gözlendi.


Çin’de başlayarak tüm dünyayı etkisi alan Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada hayat neredeyse durma noktasına geldi.

Virüsün Çin’de yayılımının yavaşlaması, Avrupa’nın merkez üssü konumuna gelmesi birçok ülkede sıkı tedbirler almayı zorunlu hale getirdi.

Avrupa’da karantina ve kırmızı bölge uygulamaları genişlerken, 11 Mart’ta ilk vakanın ortaya çıktığı Türkiye’de can kaybı 4’e çıktı.

Türkiye’de toplam vaka sayısı 359’a çıkarken, İstanbul’da birçok şirket evden çalışma sistemine geçti.

Uzmanlar sosyal izolasyonun önemine dikkat çekerken, İstanbullular virüsü ne kadar ciddiye alıyor ve sosyal izolasyon kurallarını uyguluyor?

İstanbul'da ise bugün çok sayıda vatandaşın sahillere akın ettiği, balıkçıların yan yana balık tuttuğu ve kafelerin dolu olduğu gözlendi.

 

 


istanbul, sahil, koronavirüs
ÖNCEKİ Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı karantinaya alındı SONRAKİ Türkiye'de 8 milyon işsiz var, iktidar Afrika'ya 26 milyar lira gönderecek