• USD  32,28
  • EURO  34,95
  • BORSA  10.173,42
  • ALTIN  2.446,38
SON DAKİKA

İşte Trabzonspor'un yeni başkanı

İşte Trabzonspor'un yeni başkanı

06 Aralık 2015 20:48

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi kapandı. Yoğun katılımın gerçekleştiği 70. Olağan Kongre'de Muharrem Usta son sandıklardan gelen oylarla başkan seçildi.


Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda başkan adaylarının konuşmasının ardından üyeler, 20 sandıkta oylarını kullandı. Yoğun ilginin olduğu genel kurulda saat 16.00'da tamamlanması gereken oy verme işlemi 16.55'de sona erebildi.
Oy verme işlemi öncesi Kongre Divan Başkanı Ahmet Metin Genç'in çağrısıyla başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta sahneye çıkarak, el ele üyeleri selamladı. Daha sonra adaylar, birlikte basın mensuplarına poz vererek, oylarını kullandı.
Hekimoğlu: Birleşmiş, bütünleşmiş bir kadroyla huzurlarınızdayım
Kura çekimi sonrası ilk olarak başkan adayı Celil Hekimoğlu, üyelere seslendi. Hekimoğlu, Trabzonspor'un en büyük probleminin birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, "Biz bu sorunu ortadan kaldırabilmek için içinizden, Trabzon'da yaşayan arkadaşınız olarak karşınızdayım. Daha önce başkan adayı olan Hakan Kulaçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu arkadaşlarımız da aramızda. Birleşmiş, bütünleşmiş bir kadroyla huzurlarınızdayım. Biz Trabzonspor yönetiminde büyük bir birlikteliği sağlamış durumdayız" dedi.
Usta:Bütün güçlerimizi birleştireceğiz
Başkan adayı Muharrem Usta ise Trabzonspor'un büyük bir camia ve marka olduğunu vurgulayarak, "O da Trabzon'dan çıktı ama şampiyon oldu, Türkiye'ye mal oldu. Şampiyonlukları elde ederek dünya markası oldu. Trabzon'umuzdan çıkan tek dünya markası Trabzonspor. O halde Trabzonspor'umuzu Trabzon'dan, Ankara'dan, İstanbul'dan, dünyanın dört bir yanından bütün güçlerimizi birleştirerek muhteşem şekilde yöneteceğiz. Size yakışan bir yönetimle Trabzonspor'u şaşalı günlerine tekrar döndüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Hacıosmanoğlu: Ekonomik olarak çökmüş bir Trabzonspor alacaksınız
Son olarak konuşan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da 2,5 yıl önce çocukluk hayali olan Trabzonspor başkanlığına seçildiğini ifade etti.
Seçildikleri günden itibaren görev süresine ilişkin mahkemelerle uğraştıklarını ve rahat bir çalışma ortamı bulamadıklarını anlatan Hacıosmanoğlu, "Mahkemelerde bir taraftan uğraşıyorsunuz. Kendisini Trabzonspor'un sahibi sananlar, sizinle uğraşıyor. Bütün bu ağır şartlara rağmen son 3-4 ayda, 'kulübe kayyum geldi gidiyor' diye kulübü kilitlediler. 'Aralık'ta kongre var. Sportif ve ekonomik anlamda çökmüş bir Trabzonspor alacaksınız da ne yapacaksınız. Bırakın, çalışalım da güçlü bir Trabzonspor alın' dedim ama yok, bunların amaçları bu değil" dedi.


haber, haberler, trabzonspor, ibrahim hacıosmanoğlu, mahmut usta
ÖNCEKİ MAK'ın son anketinde büyük sürpriz SONRAKİ Azez ittifakına İran da katıldı