• USD  32,48
  • EURO  34,68
  • BORSA  10.045,74
  • ALTIN  2.407,71
SON DAKİKA

İzmir geceyi ayakta geçirdi

İzmir geceyi ayakta geçirdi

23 Haziran 2016 10:41

Bayındır Emniyet Müdürlüğü ile lojmanlarının hedef alındığı saldırıda, Potamaz tepesinden teröristler tarafından peş peşe ateşlenen 3 roket hedefini bulmadı


 Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı saldırıda güvenlik güçleri birden fazla olduğu düşünülen teröristleri yakalayabilmek için havadan ve karadan geniş çaplı operasyon başlattı. Hain saldırıda 2 aracın kullanıldığı iddiası var. Bölgede vatandaşlar geceyi uykusuz geçirdi.Olay gece 23.40 civarında yaşandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Potamaz tepesi diye anılan bölgeden teröristlerce kısa aralıklarla peş peşe 3 roket ateşledi. Teröristlerin hedefinde üst katları lojman olarak kullanılan Bayındır Emniyet Müdürlüğü binası vardı. Ateşlenen roketlerden biri Emniyet Müdürlüğü binasına yaklaşık 30 metre uzaklıktaki İnkilap Sokak'ta bulunan Fatih Cengiz’e ait bir depoya, diğer ikisi ise Semih Parmaksız’a ait iki katlı evin çatısı ile inşaat halindeki boş daireye isabet etti. 

EVE İSABET ETTİ

Toplam 6 kişilik Parmaksız ailesinin evlerinin camları kırılırken, evin çatısında hasar meydana geldi. Patlamayla birlikte büyük panik yaşayan Parmaksız ailesi can havliyle kendilerini dışarı attı. Gözyaşlarına boğulan ailenin en yaşlı üyesi 80 yaşındaki Türkan Parmaksız ise korkudan baygınlık geçirdi. Yaşlı kadına ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan olay Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli yaptı. Ev sahibi Semih Parmaksız, saldırıda büyük bir şans eseri ailesine zarar gelmediğini belirterek, “Evde patlama meydana geldiğinde bilgisayarda oyun oynuyordum. Büyük bir patlama ile ev deprem oluyormuşcasına sarsıldı. Kendimiz dışarıya zor attık. Biraz sakinleşip olayı araştırdığımda boş dairenin içindeki roket parçasını gördüm. Muhtemelen çatıyı ve duvarı delip geçen sevk fişeğiydi” dedi. 


izmir, Roket, Lojman, bayındır, parmaksız ailesi
ÖNCEKİ Harun Kolçak'tan kötü haber SONRAKİ Avrupa ile kriz son dakika aşıldı