• USD  32,27
  • EURO  34,96
  • BORSA  10.144,73
  • ALTIN  2.454,21
SON DAKİKA

Kadir Topbaş istifa etti

Kadir Topbaş istifa etti

22 Eylül 2017 18:51

İBB Başkanı Kadir Topbaş'tan net açıklama geldi. Topbaş canlı yayında yaptığı açıklamada belediye başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.


'Kadir Topbaş istifa etti' iddiası sonrası İBB Başkanı Kadir Topbaş'tan net açıklama geldi. Topbaş canlı yayında yaptığı açıklamada belediye başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

İşte Topbaş'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Beni İstanbul sathına çıkardılar buradan beni Türkiye ve dünya tanıdı. Bundan dolayı yanımda duran herkese özellikle teşekkür ediyorum. Üzerimde hakları var bunu biliyorum. Buradaki görevime de hep emanet olarak baktım. Aileme dostlarıma vakit 


ayıramadım.

Görevimizi asla aksatmadık. Çünkü büyük bir sorumluluk aldık. Bu emanet şehirde bu görevi yapmaya çalıştık. Dünü geçmişi beraber yaşadık. Hata etmemeye özen gösterdik. Çünkü hata yaparsak telafisi zordur. Hata ile ihanet edenleri birbirine karıştırmamak gerekir. Onurluyum ve gururluyum. Sayın Kılıçdaroğlu 2009'da bu göreve talip oldu, ama İstanbullular bize güvendi ve bizi yalnız bırakmadı.

Gerçekten bir kuruşa muhtaç olan belediyenin şuan bir lira borcu yok. Borçlu bir belediye bırakmıyorum. Yorgunluk kelimesini kullanmıyorum. Yorgunluk beyinde olur. Hiç yorgunum demedim.

İstanbul dünyanın merkezi. Böyle bir kentte başkan olmak büyük bir ayrıcalık. Her duamda ben İstanbullulara ve mesai arkadaşlarıma dua ettim ve etmeye devam edeceğim. Onurla bu görevi taşıdım. Şuanda görevimi sürdürüyorum. Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor, buna müsade etmem. Bugün itibariyle buradaki Bbelediye başkanlığından istifa ettim, ama partimde ayrılmıyorum.İstanbul dünyanın merkezi. Böyle bir kentte başkan olmak büyük bir ayrıcalık. Her duamda ben İstanbullulara ve mesai arkadaşlarıma dua ettim ve etmeye devam edeceğim. Onurla bu görevi taşıdım. Şuanda görevimi sürdürüyorum. Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor, buna müsade etmem. Bugün itibariyle buradaki Bbelediye başkanlığından istifa ettim, ama partimde ayrılmıyorum.


istanbul, istifa, ibb, kdir topbaş
ÖNCEKİ Ozan Arif'in hapsi isteniyor SONRAKİ AKP'li vekilden olay yaratacak sözler