• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Kanal İstanbul’un internet sitesini açtılar

Kanal İstanbul’un internet sitesini açtılar

02 Şubat 2020 13:04

Tartışmalı Kanal İstanbul projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada projenin internet sitesinin açıldığı duyuruldu.


Bir hafta öncesine kadar kamuoyunda sıkça tartışılan Kanal İstanbul projesi Elazığ ve Malatya’daki depremlerle birlikte gündemden düşmüştü. Kamuoyunda depremle ilgili önlemlerin alınmaması ve deprem vergilerinin akıbeti üzerine tartışmaların büyümesi AKP tarafından yine Kanal İstanbul’u gündeme getirmek zorunda bıraktı. Ekonominin kötü gidişini unutturmak ve kamuoyunun dikkatini başka bir yöne çekmek için kanal projesini sürekli gündemde tutmakla eleştirilen AKP hümümeti, Kızılay ve Ensar Vakfı arasındaki akçeli ilişkiler ve deprem vergileriyle ilgili tartışmaları azaltmak ve gündemi değiştirmek için yine Kanal İstabbul kartını oynadı.

Kamuoyunu ikiye bölen İstanbul’a kanal açma projesi “Kanal İstanbul” için internet sitesi açıldı. Duyuruyu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptı.

Altun, Twitter’dan şunları paylaştı:

“Boğaz nefes alacak, Türkiye kazanacak. Kanal İstanbul projesine ilişkin proje detaylarını ve tüm soruların yanıtlarını içeren kanalistanbul.gov.tr internet sitesini yayına açtık.

Tecessüs sahiplerini sitemize bekliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun”


internet, site, ibb, kanal istanbul
ÖNCEKİ İstanbul için tarih verip uyardı: Kar yağışı geliyor SONRAKİ Bekçilere izin vermedi, darp edildi!