• USD  32,39
  • EURO  34,77
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.397,20
SON DAKİKA

Katarlı CEO: Bir tane İstanbul var

Katarlı CEO: Bir tane İstanbul var

28 Mart 2016 09:56

Katar'li CEO :İstanbul'a yatırım yapanın kaybetmesi mümkün değil. Çünkü bir tane İstanbul var. Orta ve uzun vadede mutlaka kazançlı çıkılacaktır." dedi.


Katar'ın en büyük gayrimenkul yatırım şirketlerinden Mazaya Qatar'ın Üst Yöneticisi (CEO) Hamad el-Hedfa, Türkiye gayrimenkul piyasasındaki fırsatların orta ve uzun vadede devam edeceğini belirterek, "İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları Avrupa'daki birçok metropolün gerisinde. İstanbul'a yatırım yapanın kaybetmesi mümkün değil. Çünkü bir tane İstanbul var. Orta ve uzun vadede mutlaka kazançlı çıkılacaktır." dedi

Son zamanlarda Türkiye'deki gayrimenkul piyasasında fırsatların gittikçe arttığını, İstanbul'daki gayrimenkul fiyatlarının Avrupa'daki birçok metropolün gerisinde olduğunu kaydeden Hedfa, "İstanbul'a yatırım yapan bir yatırımcının kaybetmesi mümkün değil. Çünkü bir tane İstanbul var. Orta ve uzun vadede mutlaka kazançlı çıkılacaktır." ifadelerini kullandı.     

Hedfa, Türkiye'nin kendi gözlerinde yatırım açısından güvenilir ve uygun bir pazar olduğunu, buna kalpten inandıklarını, bu düşünceleri lafta bırakmadıklarını ve harekete geçerek Türkiye'ye yatırım yaptıklarını anlattı.    

‘BÖLGESEL İLGİ ÇOK GÜÇLÜ’

Türkiye'de gayrimenkul yatırım fonlarının oluşturulması ve pazara sürülmesi konusunun önemine dikkati çeken Hedfa, bu alanda ciddi yatırım yaptıklarını ve bu yatırımdan kazançlı çıkacaklarına inandıklarını aktardı.     

Hedfa, "Katar ve Türkiye arasındaki stratejik makro iş birliği ve kardeşliğe ilaveten, Türk gayrimenkul pazarına yönelik çok güçlü bölgesel ilgi de göz önüne alındığında, bu yeni fon yapısının bölgemizdeki nitelikli bireysel ve kurumsal yatırımcıların ilgisini çekeceğinden eminiz." değerlendirmesinde bulundu


istanbul, yatırım, ceo, katar, gayrımenkul
ÖNCEKİ Levent Kırca’nın mirasını reddettiler SONRAKİ Ankara'da ilginç boşanma davası