• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Katilinin annesi Tuğçe'nin fotoğrafına tükürdü!

Katilinin annesi Tuğçe'nin fotoğrafına tükürdü!

16 Haziran 2015 22:00

Almanya'nın Offenbach kentinde 15 Kasım 2014 günü bir restoranda tacize uğrayan iki Alman kıza yardım eden Tuğçe Albayrak'ın (22) ölümüne neden olan Sanel M. (18) davasında karar açıklandı. Darmstadt Eyalet Mahkemesi'nde görülen davada, katil zanlısı Sanel M. 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Bild gazetesinin haberine göre, kararın açıklanmasının ardından katil zanlısı Sanel M.’nin annesi beklenmedik bir tepki vererek, Tuğçe'nin fotoğrafına tükürdü.

Frankfurter Allgemeine gazetesinin bildirdiğine göre, kararı beğenmeyen Sanel M. ve avukatları karara itiraz edecekler. “Mahkeme Sanel M.’yi hapse atmaktan daha iyi bir karar verebilirdi” diyen Sanel M.’nin avukatı Heinz-Jürgen Borowsky, “Kararı temyiz edeceğiz” diye konuştu.


Sanel M. duruşma sırasında yüzünü böyle kapadı.

KATİLİN ANNESİNDEN BEKLENMEDİK TEPKİ
Öte yandan Bild gazetesinin haberine göre, kararın açıklanmasının ardından katil zanlısı Sanel M.’nin annesi beklenmedik bir tepki verdi. Bild muhabiri, Mahkemenin 3 yıllık cezasını beğenmeyen annenin, mahkeme önünde Tuğçe’nin akrabaları tarafından açılan stantta bulunan Tuğçe fotoğrafına tükürdüğünü duyurdu.


BILD haberi böyle manşetine taşıdı

Bild olayı, “Sanki davanın kendisi yeterince kötü değilmiş gibi, Sanel M.’nin annesi saygısızca Tuğçe’nin fotoğrafına tükürdü” sözleriyle verdi.

MAHKEME 3 YIL CEZA VERMİŞTİ
Darmstadt Eyalet Mahkemesi'nde görülen davada, Mahkeme Başkanı Jens Assling, bugün yapılan 10. duruşma sonrasında kararını açıklamış ve Tuğçe'nin katil zanlısı Sanel M.'nin çocuk suçları kapsamında 3 yıl hapis cezasına çarptırılmasına hükmetmişti.


Tuğçe'nin arkadaşları verilen karar sonrası hayalkırıklığına uğradı.

OLAY NASIL OLMUŞTU
Tuğçe Albayrak, 15 Kasım 2014 tarihinde Offenbach’taki bir restoranın tuvaletinde gece 03:30 sularında Sanel M. tarafından taciz edilen 13 ve 14 yaşlarında iki Alman kızı kurtarmak istemiş ve Sanel M. ile aralarında tartışma çıkmıştı.


haber, haberler, tuğçe albayrak, kahraman tuğçe, almanya, tuğçe albayrak ölümü
ÖNCEKİ İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı SONRAKİ İstanbul'a yıldırım düşme anı böyle görüntülendi!