• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu: Konuşmamı malum zat da dinlesin diye yarıda kestim

 Kılıçdaroğlu: Konuşmamı malum zat da dinlesin diye yarıda kestim

05 Ekim 2019 14:59

Partisinin Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğleden önce yaptığı ve Erdoğan'ın Kızılcahamam'daki konuşmasına denk gelen konuşmasını neden kısa kestiğini açıkladı.


Kılıçdaroğlu, 'konuşmamı malum zat da dinlesin diye yarı da kestim. Çünkü hak diyoruz, adalet diyoruz kardeşlik diyoruz. Söylediklerimizi vatandaş da dinleyecek devletin en üst kademesi de' dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Bolu Abant’ta düzenlenen Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşuyor.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Kılıçdaroğlu konuşmasını kendisine iletilen notla yarıda kesti

Haklı ile haksızı ayırmamız lazım. Eğer haklıysa hakkında dava açılmamışsa beraat ediyorsa, hakkını teslim etmek gerekmez mi? Adalet bizim gibi düşünmeyenler için de gereklidir. Askeri öğrenciler hapiste. Öğrencinin ne günahı var?

Barış bildiri imzaladı diye üniversite hocalarını içeri at. Ayakkabı kutusunda rüşvet al.

Vatan toprağına galoşlu çizmeyle basmayız. Aşık Veysel'in dediği gibi kara toprağı sevdamız olarak kabul ederiz. Onlar vatandaşa hesap vermeyi asla kabul etmezler. kul hakkı yemeyi en büyük günah olarak kabul ederiz. Bizimle onlar arasında siyahla beyaz kadar fark vardır. Biz düşünen insana saygı duyarız. Farklı düşündüler diye günlerce aylarca hapse atarlar. Bizde kibir yok, hesap vermeyi onurlu bir görev kabul ederiz.

CHP'den AKP'ye konuşma saati tepkisi: Söz namustur

Onlar doğal olarak demokrasiyi de içselleştirmiş değillerdir. İktidarı ele geçirdikten sonra oradan ayrılmanın bütün yolları ararlar.

Suya parti rozeti takacaklar. Allah akıl fikir versin. İBB'yi cezalandıracağız diye. Suda ayrım olur mu? Bunlar bir de devleti yönetecekler. 63 yerde Kuran'da sudan bahsedilir. Hamidiye suyu içenler Hamidiye suyu içmeyenler. Kim yapıyor bunu? AKP'li yöneticiler. Böyle bir rezalet dünya siyaset tarihinde yoktur.


erdoğan, kılıçdaroğlu, Konuşma, bolu
ÖNCEKİ Uğuroğlu: Zam konusunda Erdoğan Özal'ı mumla aratıyor SONRAKİ Erdoğan, : İkinci yargı paketi yolda