• USD  32,45
  • EURO  34,79
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.441,06
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu’dan kızıyla ilgili iddialara yanıt

Kılıçdaroğlu’dan  kızıyla ilgili iddialara yanıt

11 Aralık 2017 18:10

CHP lideri, kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin sahibi olduğu Buz Rezidans’ta aldığı daire aldığı iddialarına ilişkin meclis genel kurulunda açıklama yaptı.


TBMM’de Bütçe Kanunu Tasarısı Görüşmeleri oturumunda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yunanistan ziyareti sırasında, “Lozan güncellenebilir” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a, “Yunanistan’ın işgal ettiği 18 adadan niye söz etmiyorsun. Lozan Antlaşması’nın 12’nci ve 18’nci maddeleri açıkça ihlal edildi. Lozan’ı tartışıyorsun ama işine gelmediği için ağzına adalar konusunda bant çekiyorsun” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında da yorum getiren Kılıçdaroğlu, “Hiçbir tereddüdümüz yok. Bir belediye başkanının boğazından haram lokma geçerse, o belediye başkanını yaşatmam” ifadesini kullandı.

Kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin sahibi olduğu Buz Rezidans’ta aldığı daire aldığı iddialarına da değinen Kılıçdaroğlu, “Benimle ilgili iddialarda bulundular. Kızım bir daire almış. Benim çocuğum, damadım, kızım ve hatta dünürüm için araştırma önergesi verin. Hepsi araştırılsın. 5 kuruş bulursanız bu kürsüden özür dileyeceğim. Allah kimseyi zalimin elinde emir kulu yapmasın. Bunu yapanlar en çok döneklerdir bunu da kimse unutmasın.” dedi.

 


tbmm, battal ilgezdi, kılıçdaroğlu, daire, buz rezidans
ÖNCEKİ New York'taki patlamada terör bağlantısı SONRAKİ Beşiktaş’tan Bayern Münih kurası için ilk yorumlar