• USD  32,43
  • EURO  34,85
  • BORSA  10.082,77
  • ALTIN  2.436,10
SON DAKİKA

Kılıçdaroğlu'ndan Beyaz'a sert eleştiri geldi

Kılıçdaroğlu'ndan Beyaz'a sert eleştiri geldi

12 Ocak 2016 15:51

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir televizyon programında kadın öğretmen çıkıp "çocuklar öldürülmesin" diyor, programı yapan sanatçı arkadaş özür üzerine özür diliyor. Niye özür diliyorsun yürek yok mu sende cesaret yok mu.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Beyazıt Öztürk'ü sert sözlerle eleştirdi.

Bir televizyon programında bir kadın öğretmenin ‘Çocuklar ölmesin’ dediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Vay efendim sen nasıl çocuklar ölmesin dersin? Özür üzerine özür. Programı yapan arkadaş da sanatçı arkadaş da özür diliyor.. Kardeşim neden özür diliyorsun sen? Yürek yok mu sende? Cesaret yok mu? Ne özürü diliyorsun? Kimi üzersin sen, ancak üzsen üzsen çocuk katillerini üzersin sen başka kimi üzeceksin? Ben merak ediyorum. Bu sanatçı arkadaşımızın üzerine gidenler, gitsinler annelerine bir sorsunlar, ‘anne benim önemim nedir senin güzünde’ desinler. Bir evladın önemi nedir annenin gözünde, bir sorsunlar. Bir sorsunlar bakalım. Sen kalkıyorsun bunu acımasız bir propaganda aleti olarak kullanıyorsun. Bir de savcı soruşturma açıyor terör örgütü propagandası yapmaktan.” dedi.


kemal kılıçdaroğlu, Korku, beyaz shov, chp geup toplantısı, cesaret
ÖNCEKİ Twitter'da canlı yayın başlıyor SONRAKİ Ölenlerin çoğu Alman vatandaşı