• USD  32,37
  • EURO  34,75
  • BORSA  10.045,74
  • ALTIN  2.405,19
SON DAKİKA

Kilis'e zırhlı araçlar gönderildi.

Kilis'e zırhlı araçlar gönderildi.

25 Nisan 2016 11:47

Bir kişinin daha öldüğü Kilis'te tedirginliğin artması nedeniyle kente zırhlı araçlar gönderildi


KİLİS’te dün akşam saatlerinde Suriye tarafında IŞİD denetimindeki bölgeden atılan ve bir kadının öldüğü roket atar mermisinin isabet etmesiyle yaralanan 23 yaşındaki Suriyeli Fadıl Emin de yaşamını yitirdi. Fadıl Emin’in ölümüyle Kilis’te geçen ocak ayından bu yana Suriye'den atılan Katyuşa roketatar mermilerinin infilak etmesi sonucu ölenlerin sayısı 6’sı Suriye uyruklu olmak üzere 17’ye yükseldi. Kent güne yine tedirgin uyandı. DHA'nın geçtiği son habere göre ise Kilis'e çok sayıda zırhlı araç takviyesi yapıldı.

IŞİD'E KARŞI ZIRHLI ARAÇLAR GİTTİ

Gaziantep'ten roket mermilerinin düştüğü Kilis çok sayıda askeri zırhlı araç sevkiyatı yapıldı. Zırhlı araçların IŞİD denetimindeki Bab bölgesinin karşısında bulunan Elbeyli İlçesi'ne konuşlandırılacağı belirtildi.

KENTTE TEDİRGİNLİK SÜRÜYOR

Suriye tarafından atılan Katyuşa roketatar mermilerinden ölenlerin sayısının 17'ye çıktığı, 50'den fazla kişinin yaralandığı Kilis'te gerginlik iyice tırmandı. Dün 5 roketatar mermisinin atılmasına tepki olarak sokağa çıkarak eylem yapanların polis müdahalesiyle dağıtıldığı kent, yeni güne yine tedirgin uyandı. Sokakların boş olduğu kentte görevliler dünkü patlamanın izlerini silmeye çalışıyor.


ÖNCEKİ Akdoğan: Fetö Ergenekon davasını murdar etti SONRAKİ Nusaybin'den bir şehit haberi daha