• USD  32,13
  • EURO  35,12
  • BORSA  10.158,63
  • ALTIN  2.472,35
SON DAKİKA

Konser katliamından ilk görüntü

Konser katliamından ilk görüntü

15 Kasım 2015 15:05

Fransa’nın başkenti Paris’te 129 kişinin öldüğü aynı anda düzenlenen 3 terörist eylem içinden Bataclan’daki konserde yapılan katliama ait kan donduran görüntüler ilk kez ortaya çıktı.


Haberin Videosu İçin Tıklayın

Rock konserini basan IŞİD terör örgütü her yere ateş etmeye başlıyor. O sırada sahnede olan grup üyeleri bir anda ne yapacaklarını şaşırıyor. Yaklaşık 1500 kişinin önünde performans sergileyen rock müzik grubu ateş seslerinin artışıyla şarkılarını kesiyor.
Müzisyenlerden biri kurşunlardan korunmak için davulun arkasına saklanıyor. Gitarist kaçarken solistse ilk başta adeta donup kalıyor. Müzisyenlerin akıbeti hakkında henüz paylaşılan kesin bir bilgi olmasa da konser katliamında 80’den fazla kişinin öldürüldüğü belirtiliyor.

Bir anda kan gölüne dönen konser alanındaki halının yanı sıra geriye kan içinde duvarlar, sandalyeler kaldı. Korku filmini aratmayan o anlardan sağ kurtulmayı başaran bir görgü tanığı ise elinde kalaşnikof olan 3 teröristin içeri girdiğini ve ilk önce tekerlikli sandalyedekilere ateş ettiğini, ardından arka tarafa geçerek odada olanları öldürdüğünü, sonra geri dönerek konser alanında herkesi kurşun yağmuruna tuttuğunu anlatıyor.


silahlı saldırı, konser, işid, paris, Bataclan
ÖNCEKİ Instagram'da uygulama tehlikesi SONRAKİ IŞİD operasyonuyla katliam önlenmiş