• USD  32,43
  • EURO  34,82
  • BORSA  10.082,77
  • ALTIN  2.433,96
SON DAKİKA

Köprünün açılışını oynayarak kutladılar

 Köprünün açılışını oynayarak kutladılar

01 Temmuz 2016 11:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın açılışını yaptığı Osman Gazi Köprüsü gece yarısından itibaren trafiğe açıldı


Bazı vatandaşlar köprü üzerinde durarak fotoğraf çektirdi. Bazıları da açılışı göbek atarak kutladı. Ancak sosyal medyada bu kutlamalara tepki gösterenler de vardı.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan Osman Gazi Köprüsü, gece yarısı itibariyle resmi olarak sivil araç trafiğine açıldı. Trafiğe açılan köprünün girişinde bazı vatandaşlar arabalarından inerek fotoğrafçektirirken, bazı vatandaşların ise arabalarının üzerine çıkarak video çektikleri görüldü.

''TÜRKİYE’NİN TÜM YOLLARINDAN GEÇTİM, AMA BURAYI GÖRÜNCE DUYGULANDIM''

Özel bir firmada 16 yıldır TIR şoförlüğü yaptığını belirten bir sürücü, “Gerçekten çok duygulandım. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye çok çok faydaları oldu. Bu köprünün gördüm duygulandım. Ben Tokat’a gidiyorum, sırf merak ettiğim için yolu uzatıp buradan gidiyorum. Şimdi Ankara üzerinden gitmek zorunda kalacağım, ama buna değdi. Kendim TIR şoförüyüm. Türkiye’de gitmediğim yol kalmadı. Ama burayı görünce gerçekten duygulandım. Vatana millete hayırlı, uğurlu olsun“ dedi.


sosyal medya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tepki, osamnagzi köprüsü
ÖNCEKİ Marmaray'da bomba paniği: 2 yaralı SONRAKİ Yola çıkacaklar dikkat yoğunluk başladı