• USD  32,29
  • EURO  34,77
  • BORSA  10.247,75
  • ALTIN  2.396,00
SON DAKİKA

Korkunç yangında sabotaj şüphesi

Korkunç yangında sabotaj şüphesi

28 Haziran 2016 10:34

Antalya’nın ciğerlerini kül eden Kumluca orman yangınlarının çıkış sebebini özel olarak oluşturulacak uzman bir ekip tarafından araştıracak.


Ekip, sabotaj ihbarlarını da değerlendirecek. Uzman ekip özellikle 7 evin yandığı, 150 hektar orman arazisinin yok olduğuAdrasan’ı mercek altına alacak
 

Antalya'da önce Kumluca İlçesi Erentepe Mahallesi daha sonra ise Adrasan’da başlayan orman yangınlarının çıkış sebebini özel olarak oluşturulacak uzman bir ekip araştıracak. Doğal neden, insan hatası ve sabotajihtimallerini göz önüne alan ekip, hazırladığı raporu ilgili makamlara sunarak bundan sonraki süreç için alınacak önlemler hakkında tavsiye nitelinde bilgiler sunacak.

UZMANLAR ÇALIŞACAK

Uzman ekibin özellikle 7 evin yandığı, 150 hektar orman arazisinin yok olduğu Adrasan’ı mercek altına alacağı öğrenilirken, söndürme ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından izlenecek yolla ilgili Hürriyet muhabirine konuşan Antalya Orman Bölge Müdürlüğü’nden sorumlu Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, yangınların çıkış sebebinin bilimsel olarak araştırılacağını söyledi. 


antalya, yangın, ekip, itfaiye, adrasan, kumluca
ÖNCEKİ İngiltere'de referandum sonrası ırkçılık arttı SONRAKİ Bud Spencer hayatını kaybetti