• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Kritik zirvenin detayları belli oldu

Kritik zirvenin detayları belli oldu

06 Eylül 2018 10:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye" meselesi için İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek.


Tahran'da yapılacak Suriye konulu "Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi" İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye" meselesi için İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek.     

İran'ın başkenti Tahran'da yapılacak Suriye konulu "Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi", İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.     

Erdoğan, Ruhani ve Putin'in zirve sonrası ortak basın toplantısı yapması bekleniyor.     

ERDOĞAN İRAN'A GİDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirveye katılmak üzere yarın İran'ın başkenti Tahran'a hareket edecek. Erdoğan, Suriye'de siyasi geçiş için oluşturulan Astana sürecinin garantör ülkeleri Türkiye, Rusya ve İran arasındaki "Üçüncü Liderler Zirvesi"ne iştirak edecek.     

Zirve kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya gelecek.     

Zirvede "Suriye" meselesinin tüm detaylarıyla masaya yatırılması beklenirken, başta "İdlib" olmak üzere Suriye'deki gelişmelerle Suriye'de siyasi geçiş için atılması gereken adımların ele alınması öngörülüyor.     


putin, suriye, erdoğan, zirve, Ruhani
ÖNCEKİ Şirin Payzın’in CNN Türk’teki işine son verildi SONRAKİ Fatih Portakal'dan bomba Rahip Brunson açıklaması