• USD  32,20
  • EURO  35,00
  • BORSA  10.739,57
  • ALTIN  2.505,94
SON DAKİKA

Mansur Yavaş, AKP'den teklif aldı mı?

Mansur Yavaş, AKP'den teklif aldı mı?

25 Aralık 2018 09:42

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, AKP'den de teklif aldığını açıkladı.


CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 2014 seçimlerinden sonra aktif siyasetin içinde yer almadığını belirterek, "Hiçbir partiyle 'sürtüşme' içine girmedik. Belki de onun için her partiden 'Bizim adayımız olsun' diye teklif aldık. Ayrıca bize belediye başkanlığı için teklif getiren partilerin arasında AK Parti de vardı" dedi.
 
CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Ankara’da otelde gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Yavaş, hiç polemiğe girmeden Atatürk’ün başkent olarak emanet ettiği Ankara’yı marka şehir yapmak için yola çıktıklarını söyledi.

Yavaş, bu hedefi hep birlikte ve İYİ Parti’nin desteği ile gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Ankara’nın önümüzdeki 50 yılını planlayıp bununla ilgili çalışmaları da yapıp, belediye içerisinde sistemi buna göre kurup, bir 5 yıl sonra veda ederken Ankara halkına borcumuzu bu şekilde ödeyerek veda edeceğiz” diye konuştu.

“AK PARTİ DE TEKLİF GETİRDİ”

2014 seçimlerinden sonra aktif siyasetin içinde yer almadığını belirten Yavaş, “Anayasa değişikliği referandumunda ‘hayır’ kampanyalarına da katılarak muhalif tavrımı sürdürdüm. Ancak hiçbir partiyle ‘sürtüşme’ içine girmedik. Belki de onun için her partiden ‘bizim adayımız olsun’ diye teklif aldık. Ayrıca bize belediye başkanlığı için teklif getiren partilerin arasında AK Parti de vardı” dedi.


chp, akp, ankara, mansur yavaş
ÖNCEKİ Çavuşoğlu: DEAŞ'ı tek başımıza yeneriz SONRAKİ Meral Akşener'den sarı yelek açıklaması