• USD  32,38
  • EURO  34,70
  • BORSA  9.998,03
  • ALTIN  2.429,13
SON DAKİKA

Mardin ve Hakkari'den 2 şehit haberi geldi

Mardin ve Hakkari'den 2 şehit haberi geldi

17 Nisan 2016 19:04

Pkk'lı teröristlerin tuzaklaması sonucında Mardin Nusaybin'de bir polis şehşt oldu 2 polis yaralandı. Bir şehit polis haberi de Yüksekova'dan geldi.


Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 polis şehit oldu 3 polis yaralandı. Ardından bir kötü haber de Yüksekova’dan geldi. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

PKK TUZAĞI: 1 ŞEHİT

14 Mart’tan itibaren sokağa çıkma yasağı bulunan Nusaybin İlçesi’nde güvenlik güçleri hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor.

Operasyonlar sırasında bugün öğle saatlerinde Abdulkadir Paşa Mahallesi Demir Sokak üzerinde PKK’lılar tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı güvenlik görevlilerinin geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi.
Şiddetli patlamada 4 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak durumu ağır olan 1 polis memuru doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 3 polisin tedavileri sürerken, durumlarının iyi olduğu belirtildi.
İlçede güvenlik güçlerinin PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyonları devam ediyor.

YÜKSEKOVA’DAN BİR ŞEHİT HABERİ DAHA

Hakkari’ nin Yüksekova ilçesi’nde çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu, 1 asker yaralandı


pkk, şehit, polis, hakkari, Çatışma, terörist, nusaybin, yüksekova
ÖNCEKİ Bayık'tan kırsala çekilin talimatı geldi SONRAKİ Başparalelci dedi disiplin yolu açıldı