• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Mardin'de 4 polis şehit!

Mardin'de 4 polis şehit!

03 Eylül 2015 09:44

Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lılar tarafından tuzaklanan mayın seyir halindeki​ polis aracının basması sonucu biri emniyet amiri 4 polis şehit oldu.


Edinilen bilgiye göre, saldırı Dargeçit ilçesinde meydana geldi. İlçe merkezinde seyir halindeki polis aracı, teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu parçalandı. Araçta bulunan biri emniyet amiri 4 polis olay yerinde şehit oldu. Şehitlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir emniyet amiri ile 3 polis memuru şehit düştü. Alınan bilgiye göre, Bahçebaşı Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında daha önce teröristlerce yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada, bir emniyet amiri ile 3 polis memuru şehit oldu. Şehitlerin cenazesi, otopsi için Mardin Devlet Hastanesine götürüldü.

Hainler yangın çıkarıp tuzak kurmuş

Mardin Valiliği, Dargeçit ilçesinde 4 polisin şehit düştüğü saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Dargeçit’te yapımı devam eden bir okul binasında terör örgütü PKK mensuplarınca çıkarıldığı düşünülen yangına müdahale eden itfaiye ekibine yardımcı olmak ve çevre güvenliğini sağlamak amacıyla olay yerine intikal halinde olan zırhlı polis aracının geçişi esnasında, saat 06.50 sıralarında, yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polisin şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, “Alçakça ve haince gerçekleştirilen, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.

İHA


mardin, pkk, saldırı, polis aracı, 4 şehit , dargeçit, mayın tuzağı
ÖNCEKİ Engin Günaydın: Ben artık yokum! SONRAKİ Kültür Bakanı Topçu AKM'nin yerini bilmiyormuş!