• USD  32,25
  • EURO  34,77
  • BORSA  10.247,75
  • ALTIN  2.399,64
SON DAKİKA

Mardin’de bir polis şehit iki yaralı

Mardin’de bir polis şehit iki yaralı

28 Şubat 2016 11:58

Mardin’in Nusaybin ilçesinde zırhlı polis aracına düzenlenen roketli saldırı sonucu 1 polis şehit olurken, 2 polis yaralandı


Nusaybin’de sabah saat 06.00 sıralarında, eski otogar mevkiinde zırhlı polis aracına yapılan roketli saldırıda sonucu 1 polis şehit olurken, 2 polis yaralandı.Nusaybin’de sabah saat 06.00 sıralarında, eski otogar mevkiinde zırhlı polis aracına yapılan roketli saldırıda 3 polis memuru yaralandı. Daha sonra ilçede şiddetli silah sesleri duyuldu. Yararlı polis memurları ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmi öğrenilemeyen 1 polisin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

İDİL’DE DE 2 YARALI

Bir acı haber de Şırnak’tan geldi. İdil İlçesi’nde uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan operasyonlar devam ederken, bu sabah PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada bir özel harekat polisi ile bir jandarma uzman çavuş yaralandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Yaralanan ve adı açıklanmayan özel harekat polisinin çatışma sırasında tabancasına isabet ederek seken kurşunla kolundan yaralandığı belirtildi. Jandarma uzman çavuşun ise PKK’lıların açtığı ilk ateşte ayağına kurşun isabet ettiği kaydedildi. Yaralı güvenlik görevlilerinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.


mardin, şehit, polis, operasyon, nusaybin, yaralı, idil, Roket
ÖNCEKİ Sosyal medyada 28 Şubat tartışması SONRAKİ Rusya: Türkiye ateşkesi bozdu