• USD  32,53
  • EURO  34,93
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.435,24
SON DAKİKA

Mario Gomez'in yanına dünya yıldızı!

Mario Gomez'in yanına dünya yıldızı!

19 Ağustos 2015 10:04

Mario Gomez'i transfer ederek dünya çapında ses getiren Beşiktaş, şimdi de Liverpool'un Brezilyalı önlibero Lucas Leiva'nın heşine düştü.


Beşiktaş yönetimi uzun süredir devam ettiği önlibero arayışları için bu kez Ada’nın yolunu tuttu... Dış transferlerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Başkan Fikret Orman ile birlikte Liverpool’un Brezilyalı önliberosu Lucas Leiva’yı getirmek için kolları sıvadı...

Liverpool ile yapılan ilk görüşmede İngilizler, bu transfer için yardımcı olacaklarını söylediler.

Ozan Tufan, Gökhan İnler hamlelerinden istediği sonucu alamayan Beşiktaş yönetimi, Leiva’nın işini bitirerek bir yıldızı daha kadrosuna katmayı planlıyor.

KİRALIK FORMÜL
Beşiktaş, transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 12 milyon Euro olan tecrübeli futbolcu için 5 milyon Euro önerdi. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürerken tapusuyla birlikte Lucas’ı transfer etmek şu an için pek mümkün görünmüyor. Bu konuda ise siyah beyazlılar kiralık formülünü devreye sokacak. Onun için de yeni bir fiyat ile Liverpool’un karşısına çıkılacak. Brezilya Milli Takımı’nda da geçmişte görev yapan tecrübeli oyuncu sakatlıklar yüzünden geçen sezon çok fazla forma şansı bulamadı.


spor, haber, haberler, beşiktaş, mario gomez, Lucas Leiva
ÖNCEKİ HDP Türkiye'nin 3. büyük partisi oluyor SONRAKİ MHP kulislerini hareketlendiren olay