• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Mecidiyeköy Hukukçular Sitesi'nde yangın

Mecidiyeköy Hukukçular Sitesi'nde yangın

12 Ağustos 2015 12:13

Mecidiyeköy'deki Hukukçular Sitesi'nde 10 katlı bir binanın 8. katında çıkan yangına itfaiye müdahale ediyor.


Mecidiyeköy'de Cevahir AVM’nin yanında bulunun 10 katlı Hukukçular Sitesi’nin 8’inci atındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, çevrede korku ve panik yaşanmasına neden oldu. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın, itfaiyenin müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alındı.Bu arada bazı itfaiye erleri çıkan dumandan etkilendi.

Aytekin Kotil Caddesi’nde bulunan Hukukçular Sitesi’nin 8’inci katındaki dairede, saat 11.30 sıralarında alevler yükseldi. Kısa sürede binanın büyük bir bölümü dumanlarla kaplandı. Binada bulunanlar yangın büyümeden dışarı çıkarken, alevler kısa sürede dairenin tamamını sardı.

Olay yerine gelen Şişli itfaiye ekipleri, yangının bulunduğu dairenin yüksekte olması nedeniyle müdahale etmekte zorlandı. Bunun üzerine Beyoğlu ve Beşiktaş itfaiye grubundan yardım istendi. Yardıma gelen merdiven araçlarıyla iki farklı noktadan müdahale edilen yangın güçlükle kontrol alındı. İtfaiye ekipleri bir yandan da bina içine girerek duman tahliyesine başladı. Binada araştırmayapan ekipler, içeride kimsenin bulunmadığını belirledi. 

TÜP PARLAMASI SONUCU ÇIKTI İDDİASI

Yangın başlayınca binanın tahliye edildiğini belirten bina görevlisi, yangının mutfak tüpündeki parlama sonrası çıktığını iddia etti. Görevli, dairenin sahiplerinin yurt dışında olduğunu belirterek, "Dairede temizlikçi vardı.Mutfak tüpü alev alınca korkarak dışarı çıkmış ve kapıyı kapatmış. Kapıyı açamadığımız için, yangına müdahale edemedik. Daha sonra yangın büyüdü" dedi.

Yangın sırasında dairede bulunduğu söylenen temizlik görevlisinin ifadesi için polismerkezine götürüldüğü belirtildi. Yangın nedeniyle Aytekin Kotil Caddesi trafiğe kapatılırken, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor. 


haber, yangın, mecidiyeköy, hukukçular sitesi
ÖNCEKİ App Store 1.7 milyar dolara dayandı SONRAKİ AKP'de ibre erken seçime mi döndü?