• USD  32,44
  • EURO  34,74
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Meclis Üyesi Sordu: 3 Milyon Lira Nerede?

Meclis Üyesi Sordu: 3 Milyon Lira Nerede?

11 Nisan 2021 05:02

ÖZEL HABER- İstanbul Arnavutköy Belediyesi 2020 kesin hesapları görüşülürken ilginç bir tartışma yaşandı. İyi Partili Meclis Üyesi İsmail Yaşar, AKP'li Başkana sordu: Özel Kalem 3 Milyonu Nereye harcadı?


Arnavutköy'ün AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı başkanlığında toplanan belediye meclisinde ilginç bir tartışma yaşandı. Belediyenin 2020 hesaplarının görüşüldüğü toplantıda söz alan İYİ Parti'li Meclis üyesi İsmail Yaşar yapılan harcamaları eleştirdi. Bütçede işsizlik ve eğitime daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini kaydeden Yaşar, '' Mesela Özel Kaleminiz bir yılda 3 Milyon Harcamış? Nereye Harcamış '' diye sordu. Başkan Baltacı Yaşar'ın bu sorusuna cevap vermedi.

İsmail Yaşar daha sonra yaptığı açıklamada, 'Bir ilçenin özel kalemi, pandemi nedeniyle ziyaretlerin de yasak olduğuna bakarsak, bu parayı nerelere harcar? Peşini bırakmayacağız. Her kör kuruşun peşindeyiz' diye konuştu.


arnavutköy, ismail yaşar
ÖNCEKİ Ahmet Hakan'dan Orhan Pamuk Eleştirisi: Atatürk’le alay mı ediyor? SONRAKİ Erdoğan, Ahmet Necdet Sezer'i mumla arıyor