• USD  32,29
  • EURO  34,97
  • BORSA  10.173,42
  • ALTIN  2.444,09
SON DAKİKA

Meteorolojiye göre havalar ısınıyor

Meteorolojiye göre havalar ısınıyor

01 Şubat 2016 02:41

Meteoroloji'den alınan bilgilere, bu hafta başında yurdun büyük bölümünde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.


Pazartesi günü Marmara bölgesi, Karadeniz bölgesi, İç Anadolu, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur, İç anadolu’nun doğusu ve Doğu Anadolu’nun batısında karla karışık yağmur Salı günü ise Doğu Karadeniz kıyılarında yağmurlu; iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur olması bekleniyor. Diğer bölgeler parçalı bulutlu olacak.

İstanbul ve Ankara’da pazartesi günü yağmurlu bir hava olurken; salı günü parçalı bulutlu olacak. İzmir’de ise iki gün boyunca parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı uyarılarla yetkililerin ve vatandaşların gerekli tedbirleri almasını istedi. Meteoroloji’den gelen uyarılar şöyle:

KAR ERİMELERİNE DİKKAT

“Karadeniz kıyılarında yağmur şeklindeki yağış ve hissedilir derecedeki sıcaklık artışı ile birlikte kar erimeleri bekleniyor, su baskını, heyelan ve çığ gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor


istanbul, meteoroloji, yağmur, ankara, marmara, don, pazartesi, sıcakkar
ÖNCEKİ Melih Gökçek'ten Muharrem İnce'ye davet SONRAKİ Son 24 saatte toplam 8 şehit