• USD  32,38
  • EURO  34,59
  • BORSA  10.045,74
  • ALTIN  2.386,19
SON DAKİKA

MHP 3 Büyükşehirde aday çıkarmıyor

MHP 3 Büyükşehirde aday çıkarmıyor

24 Kasım 2018 11:46

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 40 belediye başkan adayını kamuoyuna ilan etmesinin hemen öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.


 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında, "Yeni sistemin yaşaması için Cumhur İttifakı'nın kazasız belasız yoluna devam etmesi milli beka açısından mecburidir." dedi.

Bahçeli, üç büyük şehirde aday çıkarmayacaklarını ve AKP'nin adayını destekleyeceklerini söyledi.

"Milliyetçi Hareket Partisi taraftır, Türkiye'nin yanındadır. Cumhur İttifakı'nın tarafındadır." diyen Bahçeli, şunları söyledi:

-Kara görünmüşken önümüze çıkan olursa da ya kenara iteriz ya da üstüne basar eze eze geçer gideriz. Türkiye kaybetmeyecek. 24 Haziran'da iradesini gösteren milli uyanış bir kez daha kuşatmayı yaracak. MHP de fedakarlığını millet, bayrak, ezan ve henüz doğmamış Türk nesilleri için yapacak.

HİÇ KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR

-Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Hiç kimse davadan önemli değildir. Ne yaptığımızı nereye varmak istediğimizi dar aklıyla sorgulayanlar yoldan şaşıranlardır. Yoldan çıkan davanın önünde engeldir.

-İpte cambazlık yapanlara hayranlıkla bakamayız, izin veremeyiz. Millet bize görev yüklüyor, vatan bizden hizmet bekliyor.

-PKK'lı Demirtaş'a el sallayan AİHM'in haksız, hadsiz, hukuksuz kararından memnun olan sadece CHP ve HDP değildir İP'de bunların arasına kaydını yaptırmıştır. PKK'lı Demirtaş'la ilgili çamur karar rezilliktir.

BEKA SORUNU

-Cumhur İttifakı'nın devamı milli beka için mecburidir.

-MHP Türkiye'nin yanında Cumhur ittifakının tarafındadır.

ÜÇ İLDE ADAY ÇIKARMAYACAĞIZ

-İstanbul'da aday göstermeyebileceğimizi söylemiştim fakat sonra bazı olumsuzluklar vuku buldu. Amacımız ya anlaşılmadı ya da istenmedi.

-Biz Cumhur ittifakına hiç taktiksel bakmadık.

-Açıkça ilan ediyorum. İstanbul'un yanısıra Ankara ve İzmir'de aday göstermeyeceğiz. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin adayları kim olursa olsun MHP destekleyecektir.


bahçeli, cumhur ittifakı, beka, üç büyük şehir
ÖNCEKİ Filminde eski dostunu unutmadı SONRAKİ Konda'dan flaş yerel seçim tahmini