• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

MHP'de gözler Ankara Adliyesinde

MHP'de gözler Ankara Adliyesinde

08 Nisan 2016 10:44

MHP kongresi hakkında karar duruşması bugün Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinde görülecek. Dava saat 14.30'da başlayacak


MHP'de olağanüstü kongre için kritik gün 8 Nisan Cuma. MHP'de olağanüstü kongre talebiyle yapılan başvurunun duruşması 8 Nisan Cuma günü Ankara 12 Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülecek. Mahkeme, kongrenin toplanması için 548 delegenin imzasıyla yapılan başvuruyu Cuma günü karara bağlayacak. MHP'lilerin ve Türk siyasetinin merakla beklediği karar 8 Nisan Cuma günü Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde verilecek. Türkiye'nin pek çok yerinden çok sayıda partilinin mahkemeyi izlemek için yola çıktığı ve saat 14:00'de başlayacak duruşma öncesi Ankara'da olacakları öğrenildi.

MHP talebe yanıt vermemişti

MHP'de 3 genel başkan adayının öncülüğünde toplanan ve olağanüstü kurultayın yolunu açacak tüzük kurultayı talep eden 548 imzanın işleme konulması için 5 Şubat'ta yargı yoluna gidilmişti. Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan, MHP’de olağanüstü kurultay için topladıkları 548 imzayı önce MHP Genel Merkezi’ne teslim etmiş, ancak herhangi bir yanıt alamamışlardı.

MHP’de, Trabzon, Denizli, Kilis, Bilecik, Kırklareli, Ardahan, Bayburt, Elazığ, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Nevşehir, Uşak, Çorum, Gümüşhane il başkanları adına avukatlar, 5 Şubat'ta dava dilekçelerini Ankara Sulh Hukuk Mahkemesi'ne teslim etmişti.


meral akşener, mhp, ankara, koray aydın, adliye, sinanoğan
ÖNCEKİ Aydar: ABD arabulucu olsun SONRAKİ Acun Ilıcalı'dan Şansal Büyüka bombası