• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

MHP'den olay AK Saray tweeti

MHP'den olay AK Saray tweeti

17 Ağustos 2015 11:03

Milliyetçi Hareket Partisi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ak Saray'a tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal'ı da karantinaya alsın" ifadeleri kullanıldı.


 AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal'ın, MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli ile ilgili sözlerine resmi cevap geldi. AKP'li Aydın Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert sözlerle yüklenerek 'Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor. Koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek' demişti. 

MHP'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamda ''Ak Saraya tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal'ı da karantinaya alsın'' denildi.

Aydın Ünal ne demişti?

AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Erdoğan ile ilgili sözlerine cevap verdi. MHP liderine hakaretler savuran AKP'li vekil, Bahçeli için 'koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek' ifadelerini kullandı.

Bahçeli için "siyasetin zavallısı" diyen Aydın Ünal, "Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor." ifadelerini kullandı.MHP liderinin AKP'ye "tıpış tıpış" destek vereceğini de iddia eden Aydın Ünal, "Devlet Bahçeli koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek. Aksi takdirde HDP'li bakanlara da MHP'li bakan denir." paylaşımında bulundu.


haber, haberler, devlet bahçeli, mhp, ak saray, Aydın ünal
ÖNCEKİ Ankara Bulvarı 13 saat sonra açıldı SONRAKİ Eva tam bir seks delisiydi