• USD  32,44
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.931,90
  • ALTIN  2.448,28
SON DAKİKA

MHP'den zehir zemberek açıklama

MHP'den zehir zemberek açıklama

27 Temmuz 2017 13:22

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında 'Züccaciye dükkânına giren fil misali her şeyi bir anda yıkıp devirmiştir' dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın değerlendirmelerine ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ahmet Davutoğlu'nun MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye yönelik ölçüsüz ve yakışıksız eleştirilerine verdiğimiz cevabın ardından AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal; eski genel başkanını 'aklayan', buna karşılık bizim değerlendirmelerimizi yeren bir açıklama yapmıştır. Mahir Ünal, bizim açıklamalarımızı 'hiçbir şekilde arzu etmedikleri, siyasetin nefasetine yakışmayan, nahoş bir durum' olarak değerlendirmektedir.

ASIL NAHOŞ DURUM, BUDUR

'Siyasi bir eleştirinin hakaretle karşılık bulması kabul edilemez bir durumdur.' diyen Sayın Ünal, Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye yönelik fevkalade nezaketsiz ve tahkir edici açıklamalarını ise görmezden gelmektedir. Asıl nahoş durum, budu


ahmet davutoğlu, devlet bahçeli, mhp, semih yalçın, fil
ÖNCEKİ Erdoğan'dan flaş mesaj SONRAKİ Ceviz büyülüğünde dolu şoku