• USD  32,38
  • EURO  34,71
  • BORSA  10.103,63
  • ALTIN  2.403,69
SON DAKİKA

MHP'li muhalifler: mücadeleyi bırakmadık

MHP'li muhalifler:  mücadeleyi bırakmadık

02 Temmuz 2016 21:37

MHP'li muhalif genel başkan adayları bugün biraraya gelerek yeni yol haritası belirlemek için çalışmalara başladılar.


MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın otelde gerçekleştirdikleri görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü. MHP'li muhaliflerin toplantı sonrası ortak açıklamasında, "Hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdürecek, kurultayımızı en kısa sürede toplayacağız" ifadelerine yer verildi. Sinan Oğan ve Koray Aydın ise 'Beşinci parti' iddiaları üzerine doğru olmadığını söyledi.

Görüşme sonrasında ortak bir yazılı açıklama yapan muhalifler, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sinan Oğan, toplantıda alınan kararları yazılı olarak ifade ettiklerini belirterek, süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçireceklerini bildirdi.

AYIN 11'İNDE TEKRAR BİR ARAYA GELİYORUZ

Gazetecilerin nasıl bir takvim ve plan izleyeceklerine ilişkin sorusu üzerine, MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ da "Ayın 11'inde tekrar bir araya geliyoruz ve bütün bunları çok daha ayrıntılı konuşacağız. Sayın Oğan'ın da ifade ettiği gibi birlik ve berberlik içerisinde bu süreci gerçekleştireceğiz ve sonunda kongremizi yapacağız. Tekrar bayramınızı kutluyoruz." diye konuştu.


meral akşener, mhp, koray aydın, muhalifler, kurultay, ümit özdağ, sinan ogan
ÖNCEKİ Cumhurbaşkanı'ndan havaalanı kurbanlarına dua SONRAKİ Bodrum sahilleri doldu