• USD  32,27
  • EURO  34,83
  • BORSA  10.268,58
  • ALTIN  2.434,12
SON DAKİKA

Milletvekili dokunulmazlık dosyaları meclise geldi

Milletvekili dokunulmazlık dosyaları meclise geldi

26 Şubat 2016 22:35

Aralarında Ankara bombacısı teröristin cenazesi için taziyede bulunan HDP Van milletvekili Tuğba Hezer'in de bulunduğu 23 milletvekiline ait dosyalar meclise ulaştı.


TBMM Başkanvekili ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, HDP Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, HDP Van Milletvekilleri Tuğba Hezer Öztürk, Lezgin Botan, Nadir Yıldırım ve Adem Geveri, HDP Şırnak Milletvekilleri Ferhat Encu ve Leyla Birlik, HDP Diyarbakır Milletvekilleri Altan Tan ve Nursel Aydoğan, HDP Mardin Milletvekili Gülser
Yıldırım, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in, yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında Başbakanlık tezkereleri, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevkedildi.

Dokunulmazlık dosyaları, "gelen kağıtlar" içinde yer aldı. Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyası sayısı da 452'ye ulaştı.


selahattin demirtaş, tbmm, figen yüksekdağ, dokunulmazlık, milletvekili, gelen kağıtlar, adalet ve anayasa komisyonu, petrvin buldan, yaşar tüzün, tuğba hezer öztürk
ÖNCEKİ Can Dündar'dan cezaevi tarzı tost tarifi SONRAKİ Akşener: Babaanne değil Başbakan olacağım