• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Mısırlı Başkan: Hiçbir futbolcuyu Mısır'a karşıt bir ülkeye göndermeyeceğim!

Mısırlı Başkan: Hiçbir futbolcuyu Mısır'a karşıt bir ülkeye göndermeyeceğim!

08 Ocak 2020 00:42

Türk takımlarının Zamalek forması giyen Mahmoud Alaa'yı gündemine alması sonrası Zamalek Başkanı Morteza Mansour, "Türkiye'den teklif aldık fakat reddettik. Milyon euro verseler kabul etmem. Zamalek'ten hiçbir futbolcuyu Mısır'a karşıt bir ülkeye vermeyeceğim" dedi.


Mısır kulübü Zamalek'te forma giyen stoper Mahmoud Alaa'nın adı bir süredir Türk kulüpleriyle anılırken, başkan Morteza Mansour'dan transferle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. 2017'de Zamalek'e gelen Mahmoud Alaa, 28 yaşında ve stoper mevkinde forma giyiyor. Mısırlı futbolcunun adı bir süredir Türk kulüpleriyle anılırken kulüp başkanı Mansour, Mahmoud Alaa'yı Türkiye'de bir takıma asla göndermeyeceğini açıkladı.

 MISIR KARŞITI BİR ÜLKEYE  FUTBOLCU GÖNDERMEYECEĞİM

Zamalek Başkanı Morteza Mansour, "Türkiye'den teklif aldık fakat reddettik. Milyon euro verseler kabul etmem. Zamalek'ten hiçbir futbolcuyu Mısır'a karşıt bir ülkeye vermeyeceğim. Türkiye veya Mısır'a karşı bir başka ülke. Kesinlikle ne kadar teklif ederlerse etsinler, onu göndermeyeceğim. Kulübün tutumu bu yönde." diye konuştu.


spor, türkiye, mısır, futbol, transfer, Morteza Mansour, Zamalek Başkanı
ÖNCEKİ Ahmet Davutoğlu: Tayyip Bey'i Taksim'e götürmek için çok uğraştım SONRAKİ Fatsa Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez: Bu yıl et fiyatları çok yükselecek!