• USD  32,21
  • EURO  34,86
  • BORSA  10.218,58
  • ALTIN  2.444,47
SON DAKİKA

Muharrem İnce: Kazanacağım...

Muharrem İnce: Kazanacağım...

29 Ocak 2018 10:08

CHP'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun karşısına aday olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce ‘Kuşkum yok, seçileceğim’ dedi


CHP'nin 3-4 Şubat'ta yapacağı 36'ncı Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu karşısına aday olarak çıkan Yalova Milletvekili Muharrem İnce “Kuşkum yok, genel başkan seçileceğim'' dedi. SÖZCÜ'ye açıklamalarda bulunan İnce, “Bu kişisel bir yarış değil, ülkenin geleceği ile ilgili yenileşme talebi. Parti içi rekabet değil, toplumu, cumhuriyeti düşünerek değişim ihtiyacı'' diye konuştu. İnce, partiye üye olmayanları da kurultaya davet etti. SÖZCÜ'nün sorularını ise şöyle cevapladı:

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

– Genel başkanlığa aday olmanızın gerekçeleri nedir?

Türkiye bir yol ayrımında. Ya kazanacağız ya da kaybedeceğiz. Bu kurultay Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve kişilerin kurultayı değil. Kurultayın delegeleri de sadece CHP'nin delegeleri değil, 80 milyonun ve Cumhuriyet'in delegeleri. Önümüzde üç seçim var. Kazanmak zorundayız. Mazeret üretme lüksümüz de yok. Türkiye'ye karşı sorumlu olan delegelerimizin ‘il başkanımız, belediye başkanımız böyle istedi' gibi gerekçeleri olamaz. Cumhuriyetimizin geleceği tehlikedeyse bizlerin hiçbir önemi yok. Bunun için kutuplaşmış bir Türkiye'de büyük uzlaşmayı gerçekleştirmek için adayım.


chp, seçim, muharrem ince, kurultay, genel başkan
ÖNCEKİ Ödülleri Mars topladı SONRAKİ Başına 1,5 Milyon ödül konmuştu