• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Murat Boz ve Aslı Enver'i utandıran sorular

Murat Boz ve Aslı Enver'i utandıran sorular

03 Nisan 2016 18:54

Evlilik ve çocuk soruları Murat Boz ve Aslı Enver ikilisini utandırdı.


Magazin muhabirleri, ilginç bir tercihle İstanbul'un ara sokaklarından birinde yer alan bir apartmanda Boz'un yeni klibi 'Janti'yi ilk kez izlemeye gelen Murat Boz ve sevgilisi Aslı Enver'i yakaladı. Muhabirler, binaya ayrı ayrı giren sevgililerin kliple ilgili görüşlerini almak için saatlerce binanın önünde bekledi.

Ayaklı Gazete'nin haberine göre Enver 'Klibi çok beğendim. harika olmuş' derken, yakışıklı popçu ise 'Çalıştık, yaptık. Ben beğendim ama kararı siz vereceksiniz' dedi.

Muhabirlerin gündeminde Enver'in bir süre önce hastaneye yatan anneannesinin sağlık durumu da vardı. Enver ısrarlı sorulara 'Çok şükür gayet iyi' yanıtı verdi.

İkilinin bir an önce oradan uzaklaşmak için arabalarına bindikleri sırada, beklenen soru geldi. 'Burak Özçivit sizden daha önce ilişkiye başladı ama siz daha hızlı çıktınız. Sizi daha önce evlendireceğiz galiba?' sorusuna Boz gülerek 'Oooo, işin boyutu değişti. Yorum yok arkadaşlar' şeklinde yanıt verdi. Her iki isim de, hem evlilik hem çocuk sorularını 'Utanıyoruz, yapmayın böyle şeyler' şeklinde yanıtladıktan sonra hızla oradan uzaklaştılar


murat boz, evlilik, çocuk, burak özçivit, aslı enver, janti
ÖNCEKİ Ankara'da tehlikeli gerginlik: 15 gözaltı SONRAKİ MHP’li Özdağ: Tuzaklanan binalara tank atışı gerekli