• USD  32,38
  • EURO  34,78
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.396,50
SON DAKİKA

Mustafa Sarıgül, nereden aday olacak?

Mustafa Sarıgül, nereden aday olacak?

17 Aralık 2018 10:02

CHP'nin Şişli Belediye Başkan adayının başka bir isim olacağı söylentisi Mustafa Sarıgül'ü harekete geçirdi. "Şişli Sarıgül diye inliyor" diyen Sarıgül, CHP'nin aday göstermemesi durumunda bağımsız aday olacak mı? Ya da DSP'den aday olur mu?


Eski Şişli Belediye Başkanı ve Şişli Belediye Başkan aday adayı Mustafa Sarıgül, kendisine büyük ilgi olduğunu belirterek, CHP'nin kendisini aday yapmasını beklediği söyledi. 

CHP'NİN ŞİŞLİ ADAYI 

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "Son günlerde CHP'nin Şişli adayının eski il başkanı Cemal Canpolat olduğunu çok kesin bir dille söyleyen birçok CHP'li var. İçlerinden bazıları sözlerine güvendiğim kaynaklar" bilgisini paylaştıktan sonra, "Ben ekranda 'Eğer CHP adayı Canpolat olursa Sarıgül bağımsız ya da DSP'den bile girse kazanamayabilir' yorumunu yapmıştım. Bunun üzerine Mustafa Sarıgül aradı" dedi ve Sarıgül'ün sözlerini aktardı: 

"Her gün sahadayım. Bana inanılmaz bir ilgi ve özlem var. Halk Sarıgül'ü istiyor. Şişli Sarıgül diye inliyor. Kemal Bey İstanbul'un oylarını yükseltmek istiyorsa beni aday yapmak zorunda. 2014'te İstanbul'a uygun gördüğü bir ismi, üstelik şimdi bu kadar da teveccüh varken Şişli'ye aday yapmamasını bu halka anlatamaz."

DSP YA DA BAĞIMSIZ MI?

CHP'nin aday göstermemesi durumunda bağımsız aday olarak ya da DSP adyı olarak seçime girip girmeyeceği sorulan Sarıgül, "Tek bir seçenek var, o da CHP adaylığı. İstanbul'da büyükşehir dahil, benden başka öne çıkan, sivrilen, halkın tanıdığı, bildiği tek bir aday yok. Parti kazanmayı hedefliyorsa ben ortalamayı yukarı çekerim. Ekrem Bey'in de beni istemesi lazım" dedi. 


chp, istanbul, şişli, bağımsız, mustafa sarıgül, DSP
ÖNCEKİ AKP, bu seçimde kemer sıkacak SONRAKİ Flaş uyarı: Türkiye'nin algısı dışarda bozuldu