• USD  32,41
  • EURO  34,77
  • BORSA  10.208,65
  • ALTIN  2.398,42
SON DAKİKA

Nebati, Uykusuz’un Altın Günü Kapağını Zekice Buldu

Nebati, Uykusuz’un Altın Günü Kapağını Zekice Buldu

18 Şubat 2022 10:18

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, mizah dergisi Uykusuz’un kendisi hakkında hazırladığı bir kapağı ‘çok zekice ve komik bulduğunu’ söyledi.


Uykusuz, vatandaşların ‘yastık altı‘ndaki altınlarını sisteme sokmak için 81 ilde merkezler kurulacağını duyuran Nebati’yi tiye alıp onu kapakta ‘altın günü’ne konuk etmişti.

Uykusuz’un kapağında kadınların altın gününe katılan Nebati’nin onların altınlarını da istediği görülüyordu: ”Madem gün yapıyorsunuz, altın ilk bende toplansın.”

Hürriyet’ten Hande Fırat, bugünkü köşe yazısında Nebati’nin kendisine Uykusuz’un kapağını göstererek güldüğünü söyledi.

Fırat’ın yazısının ilgili kısmı şöyle: ”Hazine ve Maliye Bakanı’nın politikalarını destekleyenler de eleştirenler de olabilir. Herkese saygım var. Bakan Nureddin Nebati ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde altın standlarının önünde sohbet ettik. ‘Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması için müşteri arıyorum’ diyerek, benim meraklı sorularım üzerine düzenlemeyi anlattı. Sonra da bombayı patlattı. Cebinden telefonu çıkarttı, ‘Uykusuz’ dergisinin kapağını gösterdi ve başladı gülmeye, tabii biz de…

 


ÖNCEKİ Basın İlan Kurumu Temsilciliklerine Tanıdık İsimler Getirildi SONRAKİ 5 Ay Milletvekiliği Yapan AKP'li Durmaz Mağduruz Dedi