• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Nejat İşler kendine yazık ediyor

Nejat İşler kendine yazık ediyor

10 Nisan 2017 08:39

Nejat İşler, arkadaş grubuyla gittiği kulüpte merdivenlerden yuvarlandı. Ünlü oyuncu olay sonrası hastaneye kaldırıldı.


Nejat İşler, arkadaş grubuyla gittiği kulüpte merdivenlerden yuvarlandı. Ünlü oyuncu olay sonrası hastaneye kaldırıldı. Magazin Konseyi bu talihsiz kazayı yorumladı.

Melike KARAKARTAL:
Üzüldüm böyle bir talihsizlik yaşamasına, Nejat İşler’e geçmiş olsun. Onun sevenleri olarak kendine, sağlığına dikkat etmesini isteriz. Ciddi rahatsızlıklar yaşayan insanlar yaşamla ilgili anlam kaybı yaşayabiliyorlar, içkiden vazgeçmemesini insan ancak buna yorabiliyor. Tekrar geçmiş olsun.

Ömür GEDİK:
Bildiğim kadarıyla Nejat’ın rahatsızlığı nedeniyle içki içmemesi gerekiyor. Aylarca ölümle burun buruna yaşadı, nerelerden döndü. Çok başarılı bir oyuncu, iyi biri, sağlam bir dost ve kendisine yazık oluyor.Ama diyecek bir şey de yok, onun hayatı, onun seçimi.

Onur BAŞTÜRK:
Nejat İşler’in başına gelen fena bir şey. Gece hayatında hepimizin başına gelir. Bunun alkollü olup olmamakla da ilgisi yok.Konunun oraya çekilmesine ve “Ah Nejat İşler yine çok mu alkol aldın” diye yorumlanmasına karşıyım. Çünkü bazı mekanlar gerçekten çok loş oluyor, önünü dahi göremeyebiliyorsun. Ve bir anlık dikkatsizlik bir kazaya sebep olabiliyor.Neyse ki başından çok büyük bir darbe almamış Nejat İşler.


nejat işler, ömür gedik, melike karakartal, dikkatsiz, mekan, onur baştürk
ÖNCEKİ Avrupa’da oy verme işlemi sona erdi SONRAKİ Nüfus hizmetlerinde devrim gibi uygulama