• USD  32,51
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.436,23
SON DAKİKA

Nihal Olçok o ziyaret için isyan etti

Nihal Olçok o ziyaret için isyan etti

29 Mayıs 2019 07:27

15 Temmuz'da eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Binali Yıldırım'ın eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaretine sert tepki gösterdi. "Bu adam Fetö'den alındıysa, sırada ne var" dedi.


15 Temmuz darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, eleştirilerini sürdürüyor. Nihal Olçok İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın eski başkan Kadir Topbaş'ı ziyaret ederek övgü dolu sözler kullanmasını eleştirdi.  Nihal Olçok, "Sırada ne var *" diye sordu.

Nihal Olçok'un açıklamaları şöyle:


“Seçimlerde de sağ olsun bize gösterdiği destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Onun bıraktığı yerden hizmetler devam edecek.” Yahu neler oluyor.Siz Kadir Topbaş’ı FETÖ’ den dolayı görevden istifa ettirtmediniz mi?KİME KIRDIRIYORSUNUZ BEYLER?Aklımla mı,İmanımla mı oynuyırsunuz

Bu adam FETÖ’den gittiyse ve bıraktığı yerden devralınacaksa ABDULLAH nereye gitti ?Siz bizimle daha doğrusu benimle alay mı ediyorsunuz. Bu kadar mı Fikirsiz ve balık hafızalı olduğumu mu sanıyorsunuz ?Akıl unutur Peki Kalp unutacak mı?Orası ALLAH’ın olduğu yer ve Allah unutmaz.

 
Sormak istiyorum bende o zaman SIRADAKİ ????? Sırada ne var ? Ben biliyorum da bilmeyenler için cevap bekliyor bu millet.


binali yıldırım, fetö, kadir topbaş, nihal olçok
ÖNCEKİ İmamoğlu, esnafa derdini nasıl anlattı? SONRAKİ Emeklinin 146 lirasına ne oldu ?