• USD  32,57
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.891,17
  • ALTIN  2.460,00
SON DAKİKA

Nihat Hatipoğlu'ndan skandal açıklama: Koronavirüs salgını, insanların günahlarına verilen bir ceza

Nihat Hatipoğlu'ndan skandal açıklama: Koronavirüs salgını, insanların günahlarına verilen bir ceza

21 Mart 2020 13:48

ATV’de yaptığı dini programlarla bilinen ve daha sonra Rektör olarak atanan ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, koronavirüs salgınının 'insanların günahlarına verilen bir ceza' olduğu söyledi.


ATV’de yaptığı dini programlarla bilinen ve daha sonra Rektör olarak atanan  ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, koronavirüs salgınının 'insanların günahlarına verilen bir ceza' olduğu söyledi.

Skandal açıklamalarıyla tepki çeken Nihat Hatipoğlu, 10 binden fazla insanın ölümüne neden olan ve dünyada hayatı neredeyse durma noktasına getiren koronavirüs salgınının manevi nedeni olarak "zina-fuhuşun aleni işleniyor olmasını" gösterdi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ise yaşanan felaketi, insanlığın bugüne kadar işlediği günahların bir faturası olarak niteledi. "Hz. Peygamber'e kulak verin. Açıkça konuşuyor. Hz. Peygamber sözünü sakınmıyor." ifadelerini kullanan Hatipoğlu şu hadisi okurları ile paylaştı;

"Bir milletin içinde zina-fuhuş ortaya çıkıp nihayet o millet (topluluk) bu günahı aleni olarak işlediğinde - mutlaka içlerinde Taun hastalığı ve onlardan önce gelip geçmiş milletlerde vukuu bulmamış hastalıklar yayılır." (İbni Mace, Fiten, bab:22 hadis:4019)


Nihat hatipoğlu, Günah, koronavirüs, Cehalet, Nihat Hatipoğlu'ndan skandal açıklama!
ÖNCEKİ Yımaz Özdil: Monaco sarayı virüs kaptı, bizim saray hâlâ kolonya serpiyor SONRAKİ 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldi