• USD  32,26
  • EURO  34,69
  • BORSA  10.258,19
  • ALTIN  2.401,42
SON DAKİKA

O partinin çalışanları isyan etti

O partinin çalışanları isyan etti

28 Mayıs 2018 14:46

Demokrat Parti’den maaş ve tazminatlarını alamayan çalışanlar, parti genel merkezi önünde protesto gösterisi düzenledi. CHP'nin Kedisi Şero'nun harcamalarını bile denetleyen Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet etti.


Demokrat Parti’den maaş, tazminat ve yemek paraları ile diğer haklarını alamayan çalışanlar, parti genel merkezi önünde protesto gösterisi düzenledi.

Açıklama yapan 40 kadar mağdur çalışanlar, CHP'nin Kedisi Şero'nun harcamalarını bile denetleyen Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet etti

Demokrat Parti’de, bundan tam 6 yıl önce uzun süre maaş alamayan parti çalışanları, tazminatları ödenmeden işten atıldı. Çalışanlar, mahkemeyi kazandı ancak mahkeme kararı da uygulanmadı ve hiçbir personele tazminatları ödenmedi.

Yıllardır bekleyişlerini sürdüren çalışanlar Demokrat Parti Genel Merkezi önünde toplanarak, parti yönetimini bir kez daha uyardı:

" Millet ittifakı bünyesinde 24 Haziran Milletvekilleri Genel Seçimlerine girip, ülke yönetimine talip olmak isteyen Demokrat Parti yönetimini bir kez daha duyarlı olmaya çağırıyoruz.

Bizler, defalarca Parti Yöneticileriyle konuşmak istememize rağmen muhatap alınmadığımız için, hukuki yollara başvurmak zorunda kaldık ve hepimizde haklı davalarımızı kazandık.


Demokrat Parti, millet, genel merkez, ittifak
ÖNCEKİ Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme SONRAKİ CHP'den 'sandık güvenliği' uygulaması