• USD  32,38
  • EURO  34,73
  • BORSA  10.019,60
  • ALTIN  2.431,94
SON DAKİKA

Organize kötülük görüntülerle kanıtlandı

Organize kötülük görüntülerle kanıtlandı

30 Mart 2020 12:50

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik kumpas otobüsün içinden görüntü ve tanıklarla ortaya çıktı.


Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmanın toplum için hayati önemde olduğu bir dönem yaşıyor tüm dünya. Böyle bir zamanda, üstelik Pazar günü saat 06.15’de kendilerinin ve başkalarının hayatını riske atmak pahasına Ekrem İmamoğlu’nu karalamak için kitleler halinde organizasyon düzenleyen paralı Aktroller fena yakalandı.

AKP’nin trolleri, Ekrem İmamoğlu’nu başarısız göstermek için pazar sabahı saat 06.05’de toplu halde otobüse doluştukları, fotoğraf çekip aleyhte propaganda yaptıkları ortaya çıktı.

Belediye yetkilileri eski görüntüleri de tarayıp, bunun bir kumpas olduğunu açıkladı. Ancak troller bu kez de sosyal medyada görüntüler nerede diye organize şekilde İBB’ye saldırmaya başladı. Ve ardından da buna görüntü ve tanıklarla cevap geldi.

Murat Ongun görüntüleri paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözcüsü Murat Ongun, İETT şoförlerinin anlatımı ve otobüs içinden görüntüleri paylaşarak şöyle yazdı:


Metrobüs, ibb, ekrem imamoğlu, Organize Kötülük, Troll
ÖNCEKİ İşte Dünyada koronavirüs alışverişleri: Türkler kolonya, Fransızlar prezervatif almış SONRAKİ Kılıçdaroğlu'ndan hükümete çağrı: Tam destek veririz