• USD  32,45
  • EURO  34,73
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.441,17
SON DAKİKA

Özgecan'ın babasından çok sert sözler

Özgecan'ın babasından çok sert sözler

03 Nisan 2018 12:15

Özgecan'ın babasından Nihat Doğan'a: Karaktersizliğini bir kez daha ortaya koydu


Vahşice katledilen Özgecan Arslan'ın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çeken Nihat Doğan, Özgecan'ın babası Mehmet Aslan ile 2 yıl önce çekildiği bir fotoğrafı dün sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımdan bir gün sonra ise Mehmet Aslan'dan sert bir çıkış geldi. Facebook hesabından açıklama yapan Aslan, "Nihat Doğan'ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum" mesajını paylaştı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bindiği yolcu otobüsünde Suphi Altındöken tarafından tecavüz edilerek vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ın ölümünün üzerinden 3 sene geçti. Özgecan'ın ölümü tüm Türkiye'de ses getirdi, birçok kentte kadın cinayetlerinin durdurulması için protesto gösterileri düzenlendi.

Özgecan’ın öldürülmesinin ardından Nihat Doğan Twitter’dan attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” mesajı nedeniyle büyük tepki çekmiş,  tepkiler üzerine attığı tweet'i silmişti. 


twitter, mersin, özgecan arslan, nihat doğn
ÖNCEKİ Halit Ergenç'in 1 milyonu gitti SONRAKİ İmam hatipliler deizme kayıyor iddiası