• USD  32,44
  • EURO  34,85
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.430,55
SON DAKİKA

Pazarcı babanın Dünya Şampiyonu kızı

Pazarcı babanın Dünya Şampiyonu kızı

09 Temmuz 2016 10:31

Ayşe Begüm Onbaşı’nın daha önce Akhisarspor’da futbol oynayan babası Serkan Onbaşı ailesinin geçimini pazarda tekstil ürünleri satarak sağlıyor. Anne Seçil Onbaşı ise geçmişte atletizm ve voleybol sporuyla uğraşmı


Ayşe Begüm Onbaşı’nın daha önce Akhisarspor’da futbol oynayan babası Serkan Onbaşı ailesinin geçimini pazarda tekstil ürünleri satarak sağlıyor. Anne Seçil Onbaşı ise geçmişte atletizm ve voleybol sporuyla uğraşmış.

SÖZCÜ gazetesine konuşan Serkan Onbaşı, kızının Akhisar Anadolu Lisesi’nde okuduğunu, antrenmanları ise Manisa’da yaptığını ifade etti. Fedakar baba, “Kızımı sabah Manisa’ya bırakır, idman sonrası alıp tekrar Akhisar’a dönerdim. Günde 100 kilometre yol gider gelirdim” dedi. Baba Onbaşı, Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’den büyük destek aldıklarını da ifade etti.

AYŞE BEGÜM ONBAŞI KİMDİR?

Dünya starı Türk jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşıyor. Ayşe’nin Anne babası pazarcılık yaparak geçimlerini sağlıyor. Tekstil ürünleri satan Onbaşı Ailesi’nin ilk ve tek göz ağrısı. Bütün aile, altın madalya kazandığı için biricik kızlarıyla gurur duyuyor. Ayşe Begüm Onbaşı’nın elde ettiği başarıda ailesinin desteği çok büyük. Onu küçük yaşlarda önce bale kursuna, 8 yaşında ise belediyenin jimnastik kursuna yazdıran anne babası, onun en büyük sevgi ve motivasyon kaynağı.


ayşe begüm onbaşı, pazarcı, dünya starı, türk jimnastikçi, suat çelen
ÖNCEKİ Kayıp Şevval'den canlı bomba kuşkusu SONRAKİ Işid'li terörist molada kaçtı