• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Poliste IŞİD alarmı : 59 gözaltı

Poliste IŞİD alarmı : 59 gözaltı

12 Ocak 2016 23:07

Emniyet Genel Müdürlüğü istihbarat ekiplerince IŞİD terör örgütü 'ne yönelik operasyonlarda, kritik noktalarda keşif hazırlığında oldukları belirlenen toplam 59 kişi gözaltına alındı.


ANKARA

Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 15 kişi, sınır dışı edilmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilirken, ifadesi alınan İ.K. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

KİLİS

Kilis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, kent merkezi ve sınır hattında düzenlenen operasyonda da terör örgütü  ile irtibatlı olduğu ve illegal yollarla Suriye'den Türkiye'ye geldiği ileri sürülen 2'si çocuk 4 yabancı uyruklu yakalandı.

Haklarında "Silahlı terör örgütü kurma, yönetme ve üye olma" suçlarından adli işlem başlatılan V.F. ve D.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Çocukların ise yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde 22 ayrı adrese düzenlenen operasyonda, Türkiye'de eylem hazırlığında oldukları değerlendirilen 21 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


ışid, daeş, daiş, ankara, Kilis, polis, operasyon, terör, şanlıurfa, DEAŞ, istihbarat, işid, polis operasyon
ÖNCEKİ Selahattin Demirtaş'tan Beyaz'a şiirli tepki SONRAKİ Soğuk mutluluk hormonunu arttırıyor