• USD  32,27
  • EURO  34,71
  • BORSA  10.336,50
  • ALTIN  2.402,34
SON DAKİKA

Programında fıkra anlatan Mustafa Karataş güldürmedi

Programında fıkra anlatan Mustafa Karataş güldürmedi

14 Temmuz 2015 17:48

Sahur ve iftar vaktinde yaptığı programla seyircilerle buluşan Mustafa Karataş, programında o an bahsedilen konuyla ilgili bir fıkra anlattı fakat fıkra stüdyodakileri güldürmedi


Mustafa Karataş sunduğu sahur programında Maşallah kelimesiyle ilgili konuşuyordu. Konuyla ilgili bir fıkra anlatarak programa devam etmek isteyen Karataş, bir Nasreddin Hoca fıkrası anlatmaya başladı. Fıkranın sonunda yalnızca kendisi gülen Karataş, stüdyodaki izleyicilerden beklediği tepkiyi alamadı. 

İşte Karataş hocanın anlattığı fıkra..

"Nasreddin Hoca bir gün hanımına demiş ki, ben bir komşuya gidip geliyorum. Hanımı sormuş "Ne zaman gelirsin?", hoca "Biraz sonra gelirim" demiş. Hanımı da demiş ki, "Hoca inşallah de". Hocada "Hanım bunun inşallahı maşşallahı yok, birazdan geleceğim" demiş.  Dışarı çıkmış, dışarı çıkınca da köyden eşkıya geçiyormuş. Yakalamışlar Nasreddin hocayı, demişler falanca köy nerede? İşte şu tepeyi aşacaksın, işte şu yola gireceksin şuradan döneceksin. Eşkıya da demişki "Öyle olmaz düş önüme hoca" Silahı dayamışlar kafasına, hoca da ne yapsın korkudan düşmüş eşkıyanın önüne. Gitmiş 1 günde, dönmüş 1 günde aradan 2 gün geçmiş gelmiş evine kapıyı tıklıyor. Hanımı kapıyı açmadan "Kim o?" demiş. Hoca da "Aç hanım aç, inşallah ben geldim" demiş."

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.


haber, star tv, mustafa karataş, sahur programı, nasrettin hoca fıkrası
ÖNCEKİ Helin Avşar isyan etti SONRAKİ Rize valisi tek ağaç kesilmedi demişti ama...