• USD  32,34
  • EURO  34,81
  • BORSA  10.276,88
  • ALTIN  2.393,53
SON DAKİKA

Putin'li tişörte çok ağır ceza!

Putin'li tişörte çok ağır ceza!

17 Şubat 2016 12:45

Lokomotiv Moskova'nın orta saha oyuncusu Dimitri Tarasov'un Fenerbahçe maçında giydiği Vladimir Putin'li tişört Rusya'da da olay oldu


Rus basını Tarasov'a geniş yer ayırırken, ülkenin resmi haber ajansı Ria Novosti, bir UEFA yetkilisinin R-Sport'a verdiği demece dayanarak, Tarasov'a en az 10 maç ceza gelebileceğini yazdı. Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı ile ilgili Rus medyasında yapılan yorum ve haberler şöyle:

Sportbox.ru: Lokomotiv'in şansı minimum 
Rus spor yorumcusu Aleksandr Bubnov, Lokomotiv oyuncularının bu karşılaşmaya hazır olmadıklarını ve bir sonraki tura geçmek için çok az şansa sahip olduklarını söyledi. Bubnov Sportbox.ru'ya şu değerlendirmeyi yaptı:

"En kötü tahminlerimiz doğru çıktı. Lokomotiv sezonun ilk maçına hazır değilmiş. Fenerbahçe her konuda Igor Cherevchenko'nun takımından üstün çıktı. Maçın temposunun çok yüksek olduğunu söyleyemem fakat bu da evinde galibiyet almak için Fenerbahçe'ye yetti. Lokomotiv üçüncü golü yemediği için şanslı. Önemli oyuncuların olmaması oyunun kalitesini ciddi anlamda etkiledi. Bir an önce bir şeyler yapmak gerek. Türkler oyunu çok başarılı bir şekilde kurdular. Lokomotiv'in şansı çok düşük. Türkler berabere kalmak için gelecekler ve bunu elde edecekler."


putin, UEFA, fenerbahçe, dimitri tasarov, lokomotiv, aleksandr bubnov, sportbox.ru
ÖNCEKİ Polis Akademisi komutanı hayatını kaybetti SONRAKİ Erdoğan: Sınırda yeni Kandil'e izin vermeyiz