• USD  32,53
  • EURO  34,89
  • BORSA  9.915,62
  • ALTIN  2.431,59
SON DAKİKA

Rusya'daki AVM faciasında korkunç şüphe

Rusya'daki AVM faciasında korkunç şüphe

26 Mart 2018 12:01

Dün öğle saatlerinde çıkan yangında en az 53 kişi hayatını kaybetti. Rusya Soruşturma Komitesi, ölenlerin en az 11'inin çocuk olduğunu duyurdu. 4 kişi de gözaltına alındı


Rusya’nın Sibirya bölgesindeki Kemerovo şehrinde bulunan bir alışveriş merkezinde yaşanan yangın faciasında açı bilanço… Dün öğle saatlerinde çıkan yangında en az 53 kişi hayatını kaybetti. Rusya Soruşturma Komitesi, ölenlerin en az 11’inin çocuk olduğunu duyurdu.

Rusya’nın Kemerovo şehrinde bulunan ‘Zimnyaya Vişnya’ adlı alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangında en az 53 kişi hayatını kaybetti. 53 kişinin hayatını kaybettiği bilgisini Sputnik’e konuşan bir kaynak verdi.



Yangının kaynağının sinema salonları ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu üst katta yer aldığı saptandı. Hayatını kaybedenlerin de çocuk oyun bölümünde oldukları aktarıldı.

Çok sayıda kişinin yaralandığı yangında 50’den fazla kişinin kişinin de kayıp olduğu belirtildi. Kayıp kişilerden bir çoğunun çocuk olduğu ifade ediliyor.

​Yangın esnasında çevreyi güvenlik çemberine alan polis, bölgedeki insanları olay yerinden tahliye etmişti. Görgü tanıklarının aktardıklarına göre, yangın çıktığı sırada AVM’de en az 100 kişi bulunuyordu.


rusya, polis, yangın, avm, rusyakemerevo
ÖNCEKİ Çiftlik Bank'ın kilit ismi tutuklandı SONRAKİ TRT sekreterinin 590 yıl hapsi istendi