• USD  32,37
  • EURO  34,79
  • BORSA  10.270,82
  • ALTIN  2.394,51
SON DAKİKA

Şahan Gökbakar: Heykelimi dikecekler

Şahan Gökbakar: Heykelimi dikecekler

11 Şubat 2017 09:29

Şahan Gökbakar, ‘Recep İvedik 5’teki Azerbaycanlı boksörle yaptığı maçın kötü niyetliler tarafından filmin üzerine oynanan bir oyun haline getirildiğini belirtti.


Söz konusu sahneleri çıkaran Gökbakar “Oyunu bozma adına o sahneyi filmden çıkardım. O pis oyunu oynamak isteyenlerin alacakları keyfi onlara yaşatmak istemedim” dedi.

- ‘Recep İvedik’in 5’inci filmi. Duygularınız ne âlemde?

Her filmde o heyecan biraz daha artıyor. Şimdi izleyicimizin karşısına çıkma zamanı. Onlar bize gereken cevabı verecek.

- Heyecan neden daha da artıyor?

Çünkü kıyaslanacağımız film 7 milyon 500 bin kişinin izlediği ‘Recep İvedik 4’. Böyle bir rakamla kıyaslanacak olmak ister istemez heyecan oluşturuyor. Yeni film 6 milyon kişi tarafından izlenirse ‘Bu film tutmadı’ denecek. Sanki 6 milyonluk gişe azmış gibi. Benim öyle bir handikabım var.

Her ‘Recep İvedik’, döneminin gişe rekorunu kırdı. Yeni rekor beklentisi bir baskı mı oluşturuyor?

İster istemez oluşuyor. Baskıdan kastım gerginlik değil. O baskının nedeni de bir öncekinden daha iyisini yapma isteğimiz. Her iyiden daha iyi olan mutlaka vardır. Biz de her filmin bir öncekinden daha iyi olmasının peşinde koşuyoruz. İzleyicinin gösterdiği ilgiye layık olup öncekinden daha iyisini sunmak asli görevimiz. Bu nedenle ‘Recep İvedik 5’ daha zengin içerikli, daha ritimli ve daha yüksek bütçeli filmimiz oldu.


Şahan gökbakar, recep ivedik, zengin, içerik
ÖNCEKİ Trump'tan Müslümanlar için yeni hamle SONRAKİ Galatasaray'da Flaş Fetö ihraçları